Andrea Bocelli concert Cluj-Napoca de mare avengura in Cluj Arena

Celebrul tenor Andrea Bocelli va sustine un concert de proportii la Cluj Arena din Cluj-Napoca, Duminica, 25 iunie 2017 la ora 20:00. Evenimentul inedit se datoreaza faptului ca tenorul marcheaza aniversarea a 20 de ani de la lansarea albumului “Romanza” si petru recentul album intitulat “Cinema”. Tenorul Bocelli va sustine un concert si in Piata Constitutiei din Bucuresti pe 22 iunie 2017. Biletele se pot cumpara tot de pe eventim.ro

 Acuma 4 ani am putut asculta pe marele artist Andrea Bocelli care a sustinut primul concert in Romania. Revenirea este pe masura cu doua spectacole noi in care va promova piese mult cunoscute de fani si din repertoriul sa de opera cat si compozitii unice de pe cele mai bune albume ale sale. In prima parte o sa fie prezentate opere cunoscute ale artistului, urmate de a doua parte in care piese ca si “Cinema” si “Romanza” cu ocazia a 20-a editie aniversara.

„Invitaţia mea, cadoul meu este ca aceste „clasice” nemuritoare să fuzioneze cu experienţa, cu cele mai preţioase amintiri, cu emoţiile fiecărui ascultător, pentru a deveni coloana sonoră inimitabilă în viaţa lor”, a declarat Andrea Bocelli.

Legendarul tenor este unul dintre cei mai puternici tenori ai mileniului, Andrea Bocelli a debutat în 1992, după ce a fost lansat spre success de mai mulţi artişti celebri, consacraţi deja în acea perioadă, precum Zucchero sau Luciano Pavarotti. Debutul său solo s-a produs odată cu lansarea materialului „Il Mare Calmo della Sera” (1994), iar succesul l-a obţinut odată cu înregistrarea albumului „Romanza” (1977). Până în prezent, cântăreţul a lansat 16 albume de studio 3 compilaţii şi un EP, care s-au vândut în peste 80 de milioane de exemplare în întreaga lumea.

Bilete concerte Andrea Bocelli la Cluj Arena din Cluj Napoca 25 Iunie 2017

Cumpara bilete : Eventim.ro