Reinventează-ți căminul cu San Siro si vopsele lavabile si superlavabile

Indiferent cât am muncii, mai devreme sau mai târziu toți ne întoarcem acasă. Revenirea în căminul nostru poate fi foarte plăcută atunci când casa este primitoare și curată. Acest lucru este imposibil fără a avea pereții – atât cei exteriori cât și cei interiori- curați și proaspeți. Pentru a obține acest lucru, poți apela cu încredere la San Siro. Indiferent că ești în căutarea vopselelor perfecte pentru pereții căminului tău nou-nouț sau vrei doar să reîmprospătezi vopseaua veche a pereților deja cunoscuți, soluția o găsești la San Siro. Compania oferă o gamă largă de produse, potrivite pentru toate gusturile.

Cei care abia își definesc noua locuință cu siguranță își doresc o vopsea care să nu aibă nevoie de reînnoire pentru  o vreme îndelungată. San Siro oferă o gamă largă de vopsele și finisaje care sunt menite să acopere eficient peretele și să asigure prospețimea căminului pentru mult timp. Pentru interior, cei care își doresc pereți superbi au posibilitatea de a alege dintre o paletă impresionantă de vopsele lavabile și superlavabile, albe sau superalbe, precum și de a opta pentru fonduri de pigmentare super eficiente. Printre vopselele oferite de San Siro se regăsesc diferite sortimente de produse igienizante și transpirante. Pentru reîmprospătarea zugrăvelii, în special pentru locuințele fumătorilor sau pentru locuințele cu șeminee, vopseaua antifum este ideală. Aceasta acoperă petele de fum și nicotină, dar și petele de rugină sau cafea.

San Siro nu se oprește la a oferi soluții perfecte pentru cei care doresc finisarea interioarelor cu produse de calitate. Compania are de asemena o gamă variată de produse destinate exteriorului. În oferta San Siro se regăsesc produse de înaltă calitate din ciclul acrilic, din ciclul siliconic, produse eficiente igienizante  și produse cu destinație specială, cum ar fi vopseaua antimușchi. Pe scurt, San Siro oferă o soluție pentru fiecare situație. Compania oferă chiar și vopsele speciale impermeabilizante, destinate acoperișurilor.

Produsele San Siro pot fi achiziționate de la revânzători din peste 25 de locații din toată țara. În Cluj-Napoca, poți cumpăra cele mai potrivite vopsele pentru căminul tău de pe Calea Turzii, nr. 203D. Odată ce le veți încerca, cu siguranță le veți recomanda tuturor.