DEZVOLTARE DE SOFT PENTRU APLICATII INDUSTRIALE

De când a început era industrială, toți inginerii se străduiesc să ne facă viața mai ușoară. Automatizarea este o parte importantă din acest proces, ori asta nu s-ar putea întâmpla fără softwareurile adecvate. Din fericire, în România există un număr mare de ingineri care muncesc încontinuu pentru a dezvolta softuri pentru aplicații industriale care să fie eficiente și sigure în același timp. Aplicațiile industriale pentru tablouri electrice sunt doar unele din aceste produse care fac procesul de producție și activitatea celor implicați în acest proces, mult mai ușoară.

Aplicațiile industriale nu sunt o noutate, totuși, datorită gamei variate de softuri pentru aceste aplicații, eficiența lor crește pe zi ce trece. Datorită acestor aplicații industriale, și implicit a softurilor care stau la baza lor, monitorizarea și controlarea unor tablouri electrice industriale este mult mai ușoară, mult mai eficientă și totodată, mai sigură din toate punctele de vedere. Tablourile electrice industriale sunt cele care stau efectiv la baza unui proces de producție. Ele asigură alimentarea cu energie electrică a tuturor consumatorilor electrici implicați în procesul de producție, astfel încât tablourile electrice industriale sun esențiale în orice afacere care se bazează pe producție.

Tablourile electrice industriale nu doar alimentează consumatorii electrici cu electricitate, ci asigură și protecția acestora. Prin această protecție, se pot evita situații potențial foarte periculoase, care ar putea avea un impact negativ imediat asupra procesului de producție, și un impact negativ pe termen lung pentru toată afacerea. Din acest motiv, tablourile electrice industriale și aplicațiile industriale pot să facă diferența dintre o afacere de succes și una care eșuează de la bun început. În funcție de necesitățile specifice procesului de producție, pentru tablouri electrice există o sumedenie de aplicații industriale menite să ajute la optimizarea producției.

Phi Electro este una dintre companiile care devoltă softuri pentru aplicații industriale în domeniul tablourilor electrice. Compania are o vastă experiență în dezvoltarea de soft, dezvoltand softuri în Simatic pcs 7, Simatic  S7- 300/400 HW, Simatic S7- 1500, SIMATIC WinCC  Classic/Flexible, TIA PORTAL, PHOENIX CONTACT, PC WORX, RFID aplications, Rockwell, Control logic, Eplan ; WSCAD. Pe lângă dezvoltarea de softuri, compania oferă și servicii de automatizări și pune la dispoziția partenerilor tablouri electrice, cabluri și conductoare, corpuri de iluminat industrial și de uz general, aparataj de joasă tensiune, motoare electrice, și alte produse necesare în procesul de producție.