La noi se fac sarmale mici, din jumatate de frunza de varza, ca poti manca 10 o data. Si sunt asa echilibrate, nu sunt exagerat de grase, recomand cu smantana si paine cu coaja mai prajita pentru gustul perfect. Ingrediente pentru Sarmale 1 capatana varza (proaspata sau murata) 8 felii grosute kaizer (sau ciolan afumat) 5 […]
Ingrediente pentru Pui umplut cu orez 1 pui pentru grill (1.8 kg avea al meu) Umplutura 1 cana orez cu bob lung 750 ml supa de pui 1 ceapa medie 1 morcov mic 1/2 ardei gras rosu 250 gr ciuperci champignon 50 ml vin alb sec 4 ficatei de pui 2 fire cimbrisor patrunjel 2 linguri […]
Aceasta este reteta traditionala de papanasi romanesti prajiti. Serviti cu smantana si dulceata acrisoara, sunt la mare cinste in familia mea de foarte multi ani. Reteta de papanasi de casa a fost printre primele mele reusite culinare, dandu-mi curaj sa experimentez mai departe in bucatarie. – Roxana Pintea Ingrediente pentru Papanasi 500 gr branza de vaci proaspata (foarte bine […]
[ad_1] Va tenteaza snitelele mele de porc? Le-am facut din fragedul muschiulet de porc (care are calorii cat pieptul de pui), le-am aromat cu cimbru si rozmarin si le-am imbracat intr-o crusta super crocanta de panko. Alaturi am pus cartofi noisette si un sos aromat cu cimbrisor lamaios si multa ceapa verde. Ei? Luni va […]