Febra Disney ramane in Hollywood

In ultimii ani, Disney si-a incantat fanii cu o serie de remake-uri ale povestilor copilariei noastre. Dupa succesul de care s-au bucurat superproductiile de animatie “Tangled – O poveste incalcita” si “Brave-Neinfricata”, la fel ca si filmul “Hansel & Gretel: Witch hunters”, Disney Pictures revine cu nou film care cu siguranta ii va atrage pe toti iubitorii genului.

“Maleficent”, filmul care prezinta povestea  “Frumoasa din padurea adormita” din perspectiva antagonistului, isi va face debutul in cinematografe la finele lunii Mai. Avand-o ca personaj principal pe frumoasa Angelina Jolie, “Maleficent” ne prezinta povestea reginei malefice din poveste, mai exact, motivul transformarii ei dintr-o fata cu inima curata in antagonist, anume razbunarea, punctand etapele tranzitiei ei.

Frumoasa actrita a declarat in cadrul unui interviu ca personajul pe care il interpreteaza a fost mereu favoritul ei inca din copilarie, aceasta a mai spus si ca desi ii era frica, era in in acelasi timp atrasa de ea, vroia sa afle mai multe despre ea, considerand ca “are o anume eleganta si gratie, dar in acelasi timp este minunata si delicios de cruda.”

Angelina Jolie arata cu adevarat malefic in posterul lansat de Disney, dovedind ca este mai mult decat potrivita pentru acest rol pe care ea insasi il considera o onoare sa il interpreteze. Deasemenea, trailer-ul sporeste emotia si nerabdarea, avand coloana sonora, cunoscuta melodie “Once upon a dream” cantata de Lana Del Rey, vocea inconfundabila a cantaretei potrivindu-se de minune cu atmosfera povestii.

 

Sursa: herocomplex.latimes.com

Categories: Filme, Hollywood

Tags: disney, film, poveste