Bebelus de 9 luni acuzat de planuirea unei crime

Bebelus de 9 luni acuzat de planuirea unei crime

Un bebelus de 9 luni a fost adus in fata judecatorilor in Pakistan fiind acuzat de planificarea unei crime, amenintarea politie (ultraj) si implicarea in probleme de siguranta a statului.

Bebelusul de noua luni, Baby Muhammad Mosa Khan este una din cle peste 30 de persoane acuzate dupa un raid al politiei din Pakistan, raid ce avea ca scop prinderea unopr hoti de combustibil, in orajul Lahore. Politia sustine ca suspecti au incercat sa-i omoare cu pietre pe ofiterii de securitate.

In schimb ziarul indian Times of India il citeaza pe tatal baietelului care afirma ca grupul protesta datorita unei pene prelungite de energie electrica.

Bebelusul a aparut in fata judecatorilor cu o sticla cu lapte in mana, in poala tatalui sau. Bebelusul a fost eliberat pana la judecare cauzei, amanate pana pe 12 aprilie 2014. De asemenea si tatal sau se afla pe lista celor acuzati.

Acuzatiile de omor aduse unui bebelus, au atras atentia “Prim-ministrului” din Punjabi,Muhammad Shahbaz Sharif. Acesta a cerut clarificari de la inspectorul general de politie al provinciei si a pretins actiuni ferme impotriva oficialilor care au instrumentat un astfel de caz.

Ulterior comandantul adjunct al politiei, cel care a instrumentat cazul , a fost suspendat.