Mitea si Tonciu in fata altarului! De ziua ei, Andreea Tonciu anunta casatoria!

Ramasi oarecum corigenti la capitolul “realizari“, Andreea Tonciu si Nicolae Mitea, incearca din rasputeri sa reintre in atentia publicului! Si cum se putea mai bine asta, decat printr-o petrecere “marca inregistrata“ a show bizz-ului romanesc.  Motivul petrecerii… ziua de nastere a Andreei… ziua in care a implinit 28 de primaveri!

Asadar aseara (12 mai 2014), intr-un local de fite, cu bauturi scumpe si bineinteles cu manele zgomotoase, cuplul Mitea-Tonciu, a anuntat ca la anul, se va petrece si la nunta lor, iar “ distinsii“  invitati au primit vestea cu mult entuziasm !

Desi au anuntat in 2013 ca marele eveniment al vietii lor va avea loc in acest an, acum lucrurile par a fi mult mai serioase, mai ales ca una dintre ultimele dorinte ale tatalui Andreei, este aceea de a fi socru mic, asa cum a declarat aseara la petrecere.

Felicitarile au inceput sa vina de la toti cei prezenti dupa anuntarea vestii, cea mai des intalnita urare fiind “la multi bani“, pentru ca, asa cum stie intreaba tara, pentru cei doi “porumbei“ banii reprezinta principalul (si singurul) sistem de valori!

Sa le uram “carari line“ celor doi indragostiti pe drumul pe care sunt hotarati sa o apuce, si sa speram ca macar ca familie vor reusi sa fie un exemplu de urmat,pentru ca din pacate, in viata profesionala au esuat !

Categories: MONDEN

Tags: Mitea, petrecere, Tonciu