iPhone 6 zvonuri si imagini noi

Ultimele zvonuri despre viitorul produs de top a celor de la Apple ne divulga cum o sa arate noul design si caracteristici speciale. Primele imagini arata ca pe spatele telefonului logo-ul Apple este decupat. Se crede ca maine Apple va prezenta noul lor smartphone, impreuna cu nou lor technologie ce o sa fie folosit in noul iPhone. In afara de nou technologie revolutionara a celor de la Apple, ne putem astepta si la noul software. Zvonurile despre sistemul de operare iOS8 sau OS X 10.10 pentru iPhone 6 au vehiculat tot internetul inainte cu marea lansare. Lansarea va fi maine la WWDC2014. Intr-un articol recent despre iPhone 6 am aratat niste imagini de pe un site din China, furnizate de un angajat Apple de la Foxconn.

Daca este sa credem in zvonul acesta, depinde numai de voi. Sa nu uitam ca vice presedintele senior a celor de la Apple a declarat ca iPhone 6 va fi cel mai bun produs a celor de la Apple in ultimii 25 de ani. Aceasta declaratie este prea optimista, pentru ca progresul este prenumele technologiei, deci oricat de bun ar fi noul lor telefon la anul va aparea unul mai bun, sau chiar mai repede. Imaginile primite arata ca spatele carcasei la iPhone 6. Intradevar este decupat unde este logo-ul Apple, dar probabil este folosit doar la teste sau acolo va fi locul antenei.

iphone-6_back-355x440

Carcasa iPhone 6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[ads2]

Din pacate, a crede in toate zvonurile este ca si cum ai crede in fantome. Te bucuri la inceput dar totusi stii ca poate zvonurile sunt sau nu adevarate. Lista cu toate zvonurile recente pana acuma. iPhone 6 o sa fie lansat in toamna 2014, din sursele unui raport a celor de la Apple. Zvonul ca Apple ar putea lansa doua dispozitive ar putea sa fie adevarat. A pornit deja productia de iPhone 6 de 4.7 inch si probabil va fi primul smarphone lansat de Apple in data de 19 Septembrie, conform unui operator mobil din Germania. Varianta de 5.5-inch probabil va fi lansat in Noiembrie, doua luni dupa “originalul” iPhone 6. Pretul pentru un iPhone 6 de 4.7- inch va fi in jur de $650 in Statele Unite, aceasi pret ca si actualul iPhone 5S. Modelul de 5.5-inch probabil va costa mai mult, dar nu putem spune cu exactitate cat o sa coste. Pretul de $750-800 este o estimare rezonabila. In incheiere va mai putem spune ca iPhone 6 va beneficia de noul sistem TouchID, Apple va include noua lor technologie pe toate dispozitivele iOS.