Iulia Albu ironizata de fostul sau sot

Celebrele episoade in care Iulia Albu se plimba alaturi de gaina sa, nu au fost inca uitate continuand sa reprezinte subiect de glume. Si asta, nu numai pentru opinia publica, ci chiar si pentru fostul sot al Iuliei, cunoscutul designer de pantofi Mihai Albu. Dupa ce recunostea ca Iulia este o femeie dificila, pe care o suporta cu greutate, Mihai Albu nu s-a putut abtine sa nu faca o gluma despre pasiunea bizara a Iuliei, care a transformat animalele de curte in accesorii vestimentare.

Designerul a postat pe facebook o fotografie cu fiica sa, care pare sa indrageasca foatre tare un cal, iar Mihai Albu ii explica de ce nu poate lua animalul acasa. “ Tati nu-l putem lua acasa, nu ar avea loc de gaina si catel. Sau mai sti ? :)).. “, au fost cuvintele lui Mihai Albu postate pe pagina de socializare.

Desi au divortat, cei doi continua sa apara impreuna la eveminetele din lumea modei, lasand impresia ca relatia lor este una normala, chiar de cuplu casatorit. Tocmai din aceasta cauza, au existat foarte multe voci care sustin ca Iulia si Mihai s-ar fi impacat. Oficial insa, fosta familie Albu declara ca nu este vorba de vreo impacare sau de vreo relatie de iubire, ci doar de una civilizata, dintre doi oameni maturi, care se comporta ca atare. Ei spun ca de dragul fiicei lor Mikaela, petrec impreuna toate sarbatorile.