Divort de rasunet la Hollywood. Antonio Banderas si Melanie Griffith se despart dupa 18 ani de casatorie

Una dintre cele mai longevive relatii de la Hollywood, concretizata printr-un mariaj de 18 ani, este aproape de sfarsit. Melanie Griffith, celebra actrita din filme precum: “ Body Double “ (1984), “ Something Wild “ (1986), “ The Milagro Beanfield War “ (1988), “ Celebrity “ (1998), “ Another Day in Paradise “ (1998), “ Crazy in Alabama “ (1999), “ Along for the Ride “ (2000) şi „Tart “ (2001), a hotarat sa puna capat casatoriei cu Antonio Banderas, depunand o cerere de divort la Curtea Superioara din Los Angeles, in care a invocat “ diferente ireconciliabile “. 

“Ne-am gandit mult si am decis impreuna sa finalizam cei aproape 20 de ani de casatorie intr-un mod prietenos si tandru, respectandu-ne reciproc onoarea, familia si prietenii nostri, precum si perioada frumoasa de timp pe care am petrecut-o impreuna “, au declarat cei doi, prin intermediul unui purtator de cuvand comun. Zvonuri despre despartirea Melaniei de Antonio au aparut inca de acum un an, vorbindu-se ca viciile actritei de 56 de ani (consumul de alcool) au macinat relatia si ca din aceasta cauza despartirea este iminenta.

Antonio Banderas si Melanie Griffith, s-au casatorit in 1996, dupa ce au jucat impreuna in comedia “ Two Much “ si au impreuna o fiica, Stella Banderas, care in septembrie anul acesta va implini 18 ani. Griffith a cerut custodia fetei si de asemenea suport financiar din partea lui Banderas, permitand starului din “ Masca lui Zorro “, Philadelphia “, Interviu cu un vampir “ si “ Desperado “ sa o viziteze la domiciliu.Nici Antonio si nici Melanie nu sunt la prima casatorie, actorul spaniol incheind odata cu acest divort cel de-al doilea mariaj ( primul a fost cu actrita spaniola  Ana Liza), iar Melanie, pe cel de-al patrulea ( fiind casatorita pana acum Don Johnson de doua ori chiar, si cu Steven Bauer, impreuna cu care are un baiat).