Razvan Burleanu nu iarta pe nimeni. Demiteri in lant la FRF dupa decizia TAS in cazul Rapid Bucuresti

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, este decis sa “taie in carne vie” dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a intors decizia luata in tara, in cazul Rapid Bucuresti si a dat unda verde echipei din Giulesti sa evolueze in prima liga din Romania. Vizibil deranjat de situatia jenanta in care a fost pusa Federatia Romana de Fotbal, dupa ce Comisia de Apel a Sistemului National de licentiere a fost umilita de decizia TAS: “Toti membri Comisiei de Apel de la licentiere vor fi schimbati”, a declarat nervos Burleanu pentru cei de la gsp.ro. In acest moment, Comisia cu pricina este formata din: Alexandru Mihai Micu, in functia de presedinte, Aurelian Gherghe, vicepresedinte, Constantin Valerica, Mihai Drula si Emil Catalin Malaia, in calitate de membri.

Povestea a inceput inca de pe 10 mai, cand instanta de fond a Administratiei de licentiere din cadrul FRF, a respins dosarul celor de la Rapid Bucuresti, din cauza unor datorii de 900.000 de euro catre, Julio Cesar si Daniel Paulista, de pe vremea cand cei doi evoluau in tricoul alb-visiniu. Cum era de asteptat, giulestenii nu au adoptat hotararea primei instante si au facut apel. Insa, sapte zile mai tarziu, Comisia De Apel nu avea decat sa subscrie primei decizii si astfel, Rapid Bucuresti, desi isi castigase pe teren dreptul de a juca in prima liga, ramanea pe dinafara, decizia fiind definitiva si executorie pe plan national. Singura sansa ramasa clubului Rapid, era Tribunalul de Arbitraj Sportiv, a carui judecata a neutralizat deciziile interne si a dat dreptate giulestenilor.

Cu toate ca acum echipa se intoarce acolo unde ii este locul, problemele din Giulesti sunt departe de a se fi rezolvate! Cea mai importanta dintre ele, este instabilitatea de la nivelul bancii tehnice, acolo unde nu se stie daca Viorel Moldovan va mai continua: ” Nu stiu daca raman, ne trebuie o intreaga echipa”, au fost vorbele fostului mare international roman.