Apple va prezenta oficial toate produsele in 9 Septembrie

Da, ai citit bine. Zvonurile spun ca Apple va introduce fiecare produs despre care am auzit zvonuri din ultimele luni, inclusiv smartphone-ul iPhone 6 și phableta, iWatch, iPad Mini 3 și iPad Air 2.

Apple a fost în titluri de știri non-stop din ultima săptămână, fie cu iWatch, iPhone, iPad, MacBook sau iCloud cu breșa de securitate. Apple va beneficia, probabil, de toata publicitatea, pozitivă sau negativă, și s-ar putea anunța chiar toate produsele pe care le-am asteptat, toate dintr-o dată. Această strategie ar fi acela ce au prezis anumiti analiști din Phonearena, spunând că aceasta ar fi rezultatul cel mai plauzibil la evenimentul Apple din data de 9 Septembrie.

Amanarea introducerii de oricare dintre aceste produse nu ar fi benefica pentru Apple, deoarece IFA sa dovedit a fi un gadget-mania, deoarece a început, cu producători aducand zeci de tablete și ceasuri inteligente, sute de smartphone-uri. Dupa toate produsele pe care clienții vor avea din ce sa aleaga după acest spectacol comercial, Apple a crezut cu siguranță că produsele sale ar trebui să fie printre aceste dispozitive și de aceea compania ar dori sa accelereze lucrurile. Luați aceste informații cu un bob de sare, pentru că acestea rămân doar zvonuri și speculații.

apple-countdown

Totusi, multe informatii au fost scurse despre cateva dispozitive Apple ce urmeaza sa apara, in care se numara si cele doua modele de iPhone si iWatch. iWatch o sa fie livrat in doua marimi diferite, pentru clienti diferiti. Ceasul va avea si un fel de tehnologie NFC si o sa se conecteze mai usor cu iPhone-ul pentru plati mobile. Un ecran curbat OLED a fost mentionat pe mai multe siteuri si va avea mai multi sensori incorporat in ceas pentru a putea folosi la maxim avantajele ce ofera cei de la Apple cu aplicatile HealtKit si HomeKit.

iwatch-apple

Apple iWatch