Ce a putut sa fie aceasta creatura roz plutind in oceanul Indian?

Marea este intunecata si plina de terori. Bine, nu tot timpul terori, dar cu siguranta forme de viata misterioase, ca si evidenta a acestui creaturi roz care a aparut la coasta din California saptamana trecuta.

In Australia de West pe malurile din Bunbury a aparaut o vietate biologica stranie, la aceasta aparitie multi pescari sau scarpinat la cap. Un lucru gigant, roz carnos, cu un miros insuportabil, creatura nu a putut sa fie identificata – doar la inceput.

Mark Watkins pescarul de doar 21 de ani nu a mai vazut in viata lui asa ceva. “Cand ne-am apropiat am realizat ca trebuia sa fie o balena moarta din cauza mirosului” a declarat Mark la West Australian. “Stomacul balenei era plin de gaze si din cauza asta a fost balonat.”

In timpul vietii stomacul balenelor sunt pline de gaze, dar acest lucru este tinut sub control sa fie in limitele normale. Cum a iesit balena deasupra apei dupa deces, razele soarelui au inceput sa faca ca gazurile din stomac sa erupa facand stomacul sa se umfle.

Dupa ce Watkins a parasit locul a spus ca stomacul a inceput sa se dezumfle dupa ce cativa rechini au inceput sa muste bucati din el. Toate fluidele si gazele gastrointestinale au curs in oceanul Indian.

“Sa vad acest lucru a fost minunat” Watkins a mentionat pe Facebook. “Mirosul nu ma impresionat”