Samsung Galaxy S8 Edge Totul despre el

Tot ce trebuie sa stiti despre Galaxy S8 edge

Galaxy S8 este destinat sa fie cel mai asteptat telefon in 2017. Ceea ce stim despre ultimul model de la Samsung, incluzand data de lansare Galaxy S8, specificatii,pret si multe altele.

Actualizare : Samsung’s Galaxy Note 7 se poate deja precomanda in Marea Britanie, ceea ce poate fi  o temptatie mare pentru cei care nu mai rezista sa astepte lansarea la anul a Galaxy S8 si Galaxy S8 Edge-ului.

Samsung are reputatia bine cunoscuta in constructia de telefoane profesionale, rezistente durabile si super perfomante in orice privinta, ar fi frustrant daca Galaxy S8 ar fi diferit. Inca suntem la luni departare de lansarea oficiala, dar toti sunt nerabdatori pentru a vedea noul dispozitiv despre care toata lumea vorbeste.

Nu uitati – piata telefoanelor mobile este usor de prezis. Deja stim ce procesoare, modemuri, tehnologii de camera o sa fie disponbile pentru a fi folosite de Samsung in debutul Galaxy S8 de la anul.

Cel mai probabil Galaxy S8 edge o sa aiba un Qualcomm Snapdragon de 830, un senzor de imagine mare de 1/1.7, si un display de 4k/UHD.

In 2017 Samsung o sa lanseze 5 telefoane mobile conform unor zvonuri. Unul dintre posibilile aparitii sunt un Galaxy X care se poate

Samsung is expected to launch five flagship devices in 2017, according to recent rumours. One of those is tipped to be a foldable Galaxy X, but familiar entries look likely too: think the Galaxy S8, Galaxy S8 Edge, and Galaxy Note 8 indoi, si multe aparitii asemanatoare Galaxy Note 8, galaxy S8 Edge, si Galaxy S8.

Totusi mai este multi pana la lansarea oficiala a Galaxy S8 si Galaxy S8 Edge.