Distracția nu va avea limite la We Love Retro 2017

We Love Retro ajunge la a patra ediție anul acesta. La fel ca și în anii precedenți, la We Love Retro 2017 iubitorii muzicii anilor 90 vor avea parte de o petrecere pe cinste. Principalele trupe care îi vor încânta pe participanți de această dată vor fi Haddaway și 2 Unlimited. Pe lângă aceștia, vor mai contribui mulți alții la crearea celei mai bune atmosfere posibile. Evenimentul va avea loc în data de 18 noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj- Napoca. Cei interesați să participe la eveniment pot deja să își cumpere bilete la prețuri începând de la 65 de lei.

Dacă te găsești frecvent fredonând hiturile anilor 90 prin casă sau la birou, locul tău este la We Love Retro 2017. What is Love, Life, I Miss You, No Limits, Jump for Joy și No One sunt doar câteva din piesele pe care le vei putea asculta live, interpretate de artiștii tăi preferați din copilărie sau tinerețe. Atmosfera incendiară și distracția sunt garantate la cea mai mare petrecere retro din Transilvania. În seara zilei de 18 noiembrie vei avea ocazia să te reîntorci în timp și să te mai distrezi o dată exact la fel cum ai făcut-o cu douăzeci de ani în urmă.

Așa cum am mai precizat, prețul biletelor începe de la 65 de lei, și poate ajunge până la 120 de lei pentru locurile Diamond. Indiferent de biletul ales, un lucru este sigur: te vei distra de minune alături de cei mai îndrăgiți artiști ai anilor 90, pe ritmurile celor mai mari hituri din acea perioadă.