TECHSYLVANIA 2017 debutează in Cluj pe 17 iunie

Techsylvania este unul dintre cele mai importante evenimente de IT din estul Europei. Conferința va avea loc la Cluj- Napoca, începând cu 17 iunie. Evenimentul se întinde pe patru zile. În primele două zile, Techsylvania va aduna cei mai buni specialiști în IT, care vor putea să își testeze  abilitățile în cadrul Hackaton-ului. În acest an, subiectul principal al acestui concurs interactiv vor fi chatbot-urile. A doua parte a evenimentului, zilele de 19 și 20 iunie, va fi dedicată conferințelor. La acestea vor lua cuvântul cele mai mari nume din sfera IT, incluzându-i pe Ralph Simon, Alexis Bonte, Krating Poonpol și Martin Wezowski.

În cadrul aceluiași eveniment va avea loc și va avea loc și Startup Avalanche, competiția internațională de startup-uri. Cu această ocazie, noile companii vor putea să își prezinte proiectele unor potențiali investitori. Pe lângă șansa de a impresiona investitorii cu proiecul său, câștigătorul competiției va câștiga și o excursie în Silicon Valley. Acolo marele câștigător va avea parte de întâlniri cu alți posibili investitori, de această dată aleși chiar pentru afacerea sa. Chiar și în lipsa unei investiții, norocosul startup va beneficia de ajutorul investitorilor și al unor antreprenori vestiți pentru ați dezvolta afacerea în continuare.

Techsylvania 2017 este fără nici un dubiu un eveniment la care specialiștii în IT au ceva de învățat. Indiferent că este vorba despre noi tehnologii sau despre modalități de dezvoltare a afacerilor, toate subiectele importante din această sferă vor fi tratate. Participanții pot să aleagă între a se înscrie doar la Hackaton, doar la conferințe, sau la ambele. În acest moment singurele bilete disponibile pentru conferințe costă €99. Biletele VIP costă €199. Tariful aferent înscrierii la Hackaton începe de la €19 și poate ajung până la €29, în funcție de participanți. Cei care doresc să participe la cel mai important eveniment de IT din estul Europei se mai pot înscrie la Techsylvania 2017 până în data de 15 iunie, inclusiv.