Strandul Municipal de langa Cluj Arena poze cu proiectul si noua denumire

Vechiul strand Municipal al orasului Cluj-Napoca, de langa stadionul Cluj Arena a inceput constructiile de renovare deja de patru luni, va fi un nou punct de interes mare in cluj cu un loc special de agrement modern cu piscina pentru clujeni.

Nu a fost afisat nici un panou descriptiv cu constructia sau renovarea care deja este in derulare si legea cere sa se afiseze un Panou de constructie care arata cine si ce fel de renovare/constructie va urma sa faca.

Investitorul este un om de afaceri nu prea cunoscut mai bine zis ” low profile” care a facut o infuzie de 2 milioane de euro pentru proiectul denumit SUMMERLAND CLUJ. Noul nume al strandului Municipal de langa Cluj Arena avand o denumire moderna si actuala.

Intr-un oras cu o populatie de peste 400.000 de oameni si cu doar 3 stranduri era deja necesar si mult asteptat de clujeni vechi si cei noi pentru un nou strand modern langa cele mai de interes locatii in Cluj, astfel strandul Summerland va deschide in curand portile celor interesati in acest sezon cald.

 

Asa va arata noul strand Summerland vizavi de Cluj Arena

Strand Summerland Cluj

Strand Summerland Cluj

 

 

 

 

 

 

 

 

Summerland Cluj Arena strand

Strandul Municipal a fost in paragina de mai mult de 20 de ani, desi zona era in continua dezvoltare sa ridicat stadionul Cluj Arena, Sala Polivalenta, Parcul Central sa modernizat, sa construit cladirea Digi si totusi acest strand asa de cunoscut si iubit de mii de clujeni a fost lasat in voia sortii.

Dupa acest proiect speram ca si strandul Record sa fie renovat sau modernizat de un investitor. Iarasi un mare potential parasit.

Abonati-va pe pagina noastra si asteptati pana primiti cele mai noi stiri despre modernizarile in Cluj.