Cei mai batrani gemeni din lume au sarbatorit 104 ani

Centenarium sarbatorit de o pereche de gemeni barbati in varsta de 104 ani.

Pierre si Paul Langerock din Belgia – care in momentul prezent detin recordul pentru cea mai veche pereche de gemeni barbati din lume, implinind 104 ani.

Fratii centenari au trait impreuna toata viata lor si au facut un trai in a fi magistrati, conform Associated Press. In momentul de fata  inca impart aceasi camera in afara Belgiei in orasul Ghent.

Amandoi au ramas necasatoriti de a cursul vietii pentru ca niciodata nu a fost de acord cu ce partener si-a ales fiecare pentru el. Anul trecut fratii Longerock au admis ca au regrete in ceea ce priveste ca nu au copii sau nepoti, dar sunt fericiti avand-usi pe ei insusi ca si cei mai buni prieteni conform Reuters.

Gemenii Langerock mai au doar doi ani de strabatut pentru a putea atinge recordul mondial de cei mai batrani gemeni barbati. Pana acuma acest record este detinut de gemenii Glen si Dale Moyer din Statele Unite, care au trait 105 ani impreuna pana Glen a decedat. Recordul mondial pentru cei mai batrani gemeni este detinut de surorile Kin Narita si Gin Kanie din Japonia din care fiecare a trait 107 ani inainte ca Kin sa moara in anul 2000.