Fashionality ajunge la a III-a editie. Clujencele se bucura de stil

Fashionality, a treia editie a evenimentului dedicat stilului si creativitatii, va avea loc Sambata aceasta (05.07.2014) in Cluj Napoca, in bine-cunoscuta locatie, Crush Wine Bar. Organizat de High Heels Events, echipa care s-a angajat in organizarea evenimentelor precum Metamorphose, The Bridal Workshop, Beams – Opening Events,  si desigur, de primele doua editii Fashionality,  evenimentul isi propune sa fie un “dialog ca intre fete”, presarat cu surprize si momente de relaxare. Este de la sine inteles faptul ca discutiile de Sambata vor avea ca subiect principal stilul de viata al femeii contemporane clujene si nu numai, alaturi idei de fashion si intretinere. Ca urmare, invitatii vor apartine predominant sexului feminin: Ioana Chisiu, Sandra Bendre, Sigina Pop, Doriana Pirv, Gabriela Gorcan (Popescu), Nagy Szilard Arpad, Madalina Merca, Ioana Bora, Diana Rogo si Lavinia Muresan, cu totii reprezentanti ai Clujului in ceea ce priveste promovarea frumusetii, a sanatatii si a echilibrului.

In data de 06.07.2014, Duminica, evenimentul va avea loc si la Alba Iulia, sub denumirea de Fashionality Coffee Break, unde subiectele de discutie vor fi aceleasi, pentru un public diferit. In Cluj-Napoca, la Crush Wine Bar, va avea loc o tombola care va pune la bataie premii oferite de sponsorii evenimentului si anume: un voucher de cumparaturi in valoare de 100 de lei, oferit de magazinul online Kurtmann.ro; un set de bijuterii cu elemente Swarovski, oferit de Crystal Fashion; pachet tuns (spalat, tuns, aranjat) oferit de Boudoir Studio Prive; trei vouchere in valoare de cate 50 de lei fiecare, valabile la serviciile de epilare definitiva, oferit de Be Jolly Center si un grand prize oferit de Oriflame. 

Vestea buna pentru participantele la Fashionality este ca biletele care asigura accesul includ cadouri si mici “placeri vinovate” oferite fiecareia dintre ele: o bautura la alegere (cafea, ceai sau apa), light buffet, abonamente pe o saptamana la Club Moving, voucher de cumparaturi in valoare de 50 de lei oferit de magazinul online Kurtmann.ro si Oriflame Goody Bag, respectiv vouchere de discount la Nail Boutique pentru fiecare dintre participantii nostri. Toate detaliile legate de eveniment pot fi vazute si aici. Asadar, partea interesata de Fashion si Lifestyle a Clujului se asteapta la dialoguri de calitate, care sa aduca informatii noi, tips&tricks, sugestii utile si mult umor. Mai mult decat atat, Clujul se bucura sa fie activ din acest punct de vedere si incurajeaza bloggeritele cu spirit de initiativa, dar si reprezentantii centrelor de infrumusetare sa  ne “educe” activ. 

[ads2]